Får laveste dose men den hjelper ikke

Får laveste dose men den hjelper ikke! Blir bare urolig og hyper! Bruker Sobril og anti depressive medikamenter på dagtid! Egentlig merkelig

kvinne/jente |
49 år |
svalbard

  Rusinfo svarer:

Det er uklart for oss om du mener Sobril og antidepressiva når du sier at du får laveste dose, eller om det gjelder en annen medisin i tillegg. Uansett er det sånn at spørsmål om vanlig bruk av medisiner dessverre blir en type veiledning vi ikke kan gi. Om du opplever at din medisinering ikke fungerer for deg, vil vi oppfordre deg til å drøfte dette med legen som skriver dem ut – forhåpentligvis kan dere finne en bedre løsning sammen, om det så gjelder dosejustering eller evt. medisinbytte.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.