Ville jeg overlevd uten hjelp ved overdose på Quetiapin/Seroquel?

Hei! Jeg tok en overdose på 6-7 gram med quetiapin/seroquel fredag for 1 uke siden. Jeg ringte etter hjelp selv og ble lagt i respirator etter pumping og kull. Hvis jeg ikke hadde fått hjelp ville denne dosen da tatt livet av meg? Eller ville jeg overlevd da også?

kvinne/jente |
20 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Vi på RUSinfo er ikke medisinsk helsepersonell og svarer ikke på slike spørsmål. Vi anbefaler sterkt å bruke legemidler i henhold til pakningsvedlegget og med legens veiledning. Hvis du trenger mer informasjon om Quetiapin/Seroquel, se gjerne vår nettside .

Vi vet ikke hvorfor tok du overdosen, men hvis det er fordi du har det vanskelig, eller opplever noe vondt i livet ditt, anbefaler vi at du snakker med noen om dette. Livet kan være utfordrende, og uten god støtte kan det være veldig vanskelig å finne gode løsninger på problemer.

Kanskje har du noen foreldre, familie eller andre voksne du stoler på som du kan snakke med? Du kan også ringe eller chatte anonymt med Kirkens SOS som er døgnåpne på telefon 22 40 00 40. Kors På Halsen har også både telefontjeneste, chat, chatterom og tar imot spørsmål. Du kan også ta kontakt med Helsestasjon for ungdom der du bor.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.