Ruspåvirket av metamfetamin/amfetamin dersom det er røykt på toalett rett før?

Kan man bli ruspåvirket av f.eks metamfetamin/amfetamin dersom noen har røykt det inne på et off toalett rett før di går inn?

kvinne/jente |
25 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Det er i prinsippet mulig at man blir litt ruspåvirket i denne situasjonen, men da får man vesentlig mindre rus enn når men røyker selv. Hvor mye effekt du kan få er avhengig av forskjellige faktorer som for eksempel toalettrommets størrelse, ventilasjon i dette rommet, hvor lenge du oppholder deg der og hvor mye du eventuelt puster inn. I verste fall kan ruspåvirkning oppstå, men vil da være mild og kortvarig.

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.