Positiv spytteprøve på amfetamin uten å ha noe – hvordan kan det være mulig?

Posetiv spytteprøve på amfetamin , og har ikke rørt noe amfetamin , hvordan kan det være mulig? Hvor sikker er den spytteprøva?

kvinne/jente |
32 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Det er en rekke andre medikamenter som kan gi mulige falske positive på amfetamin, du finne mange av dem her. Ett eksempel er dersom du bruker ADHD-medisiner som inneholder amfetaminer.

Spyttprøver er generelt ikke veldig sikre, så dersom dette fører til sanksjoner, skal det uansett bli tatt urinprøver og blodprøver av deg, som vil bekrefte eller avkrefte bruk.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen