Jeg spiste hasjbrownies 4,5 uker siden – skal det påvise på rustest?

Hei! Jeg og noen veninner lagde hasj brownies, den Toro 530g så hadde vi oppi 2 gram cannabis/hasj jeg vet ikke, jeg ble tvunget til å være med, jeg spise et stykke og ble ganske dårlig, fikk corona dagen etterpå å trodde jeg skulle dø, har veldig mange etterbivitkninger av koronaen som jeg virkelig trodde var hasjen. Jeg drakk også litt den dagen. Nå er det 4 og en halv uker sia dette skjedde og har fått corona igjen, derfor må jeg til legen å skjekke tilstanden min fordi jeg er veldig dårlig å skal på en stor treningskonkurrande som jeg såvidt klarer å fullføre pga tilstanden min, så somsagt skl jeg til legen å skjekke meg, vet ikke hva men kanskje blodprøver eller tisseprøver, jeg vet ikke så derfor lurte jeg på om hasjen fortsatt kan vises?? Jeg er så redd for at legen skal se at jeg har prøvd det en gang, ingen av foreldrene mine vet fordi vi har mye rus i familien å de kommer til å bli så skuffet over meg.
Så ja. Vises hasjen enda?? Å i hvem prøver isåfall? Er det noe jeg kan gjøre??

kvinne/jente |
15 år |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

Først og fremst må blod- og urinprøver være spesifikke rustester hvis THC (virkestoffet i cannabis) skal kunne påvises. Vanlige prøver som er tatt ved sykdomsbehandling leter ikke etter rus. Men selv om du skulle bli testet for rusmidler, ville det sannsynligvis ikke påvise noe – hvis dette var det eneste inntaket, er det ute av både urin og blod for lenge siden. Her kan du lese mer om cannabis og testing.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.