Hvilket behandlingssted for insomnia er anbefalt i Oslo området?

Hei, jeg sliter med kronisk insomnia. Hvilket behandlingssted er anbefalt, i Oslo området?

kvinne/jente |
39 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Dette er dessverre utenfor vårt fagområde, men vi anbefaler deg å kontakte fastlegen din om dette eller å søke om behandling på Helse Norge sin nettside. Du kan også få veiledning om dette fra Helse Norge på tlf. 23 32 70 00.

Se også gjerne på Helse Bergen sin nettside om insomnia behandling. Der kan du også finne et telefonnummer som du kan kontakte for mer informasjon om denne sykdommen og behandling av den.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen