Fant brukerutstyr; flaske med hull, hjemmelaga pipe og en kvern

Fant brukerutstyr; flaske med hull, hjemmelaga pipe og en kvern. Min sønn sier han kun røker sigaretter i den. Er det vanlig?

kvinne/jente |
50 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Det er ikke vanlig å røyke sigaretter på denne måten.

Det du beskriver høres mest ut som brukerutstyr til cannabisrøyking. Flaske med hull og piper er typisk røykeutstyr. En kvern («grinder») ala denne, brukes vanligvis til å kverne marihuana.

Hvis du ønsker innspill og en samtale om temaet, ta gjerne kontakt med oss på telefon eller chat, åpent alle hverdager mellom 11 og 18. Du og andre involverte er sikret 100 % anonymitet.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen