Er det mulig å bli gravid av hasj?

Hei, er det mulig å bli gravid av hasj? Jeg har merket at magen min har blitt litt større etter jeg tok hasj. Mensen min har heller ikke kommet.

mann/gutt |
20 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Vi i RUSinfo er ikke helsepersonell og vi vil derfor anbefale deg å ta kontakt med lege dersom menstruasjonen uteblir.

Det er ikke mulig å bli gravid av hasj. Det finnes noen undersøkelser som viser at cannabisrøyking kan forstyrre hormonbalansen hos både kvinner og menn- noe som kan skape menstruasjonsforstyrrelser hos kvinner. Samtidig er det ikke sikkert at dette er årsak til din uteblitte menstruasjon, da uteblitt menstruasjon kan skyldes flere ting. At magen din er blitt større kan også skyldes en rekke faktorer. Større mage er ikke en typisk bivirkning av cannabisbruk.  Det finnes en tilstand som heter cannabinoid-hyperemesis, det betyr at man kan oppleve magesmerter, kvalme og oppkast som følge av cannabisbruk- kanskje kan dette føre til oppblåst mage.

Når det er sagt kan større mage og uteblitt menstruasjon skyldes andre grunner, så vi anbefaler deg derfor å kontakte lege dersom det skulle vedvare.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.