Hasj og Strattera – kommer det til å vises på blodprøven?

Hei, jeg var på en fest 14.januar 2022, der røyket jeg uheldigvis hasj og sniffet strattera adhd medisin, har ikke røykte hasj siden 14.januar, barnevernet krever en thc blodprøve av meg, er livredd for at det skal vises på blodprøven, kommer det til å vises på blodprøven?

kvinne/jente |
17 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Når det gjelder Strattera, skal det ikke påvises, siden testen du skal ta leter ikke etter dette stoffet. De må ev. se spesielt etter det.

Når det gjelder hasj, er påvisningstid avhengig av bruken. Jo mer intens bruken var, desto lengre vil det vises på testen. Gjerne se på nettsiden vår om cannabis i urinprøver og blodprøver for å få detaljert informasjon om dette. Som du ser, cannabis påvises kun noen dager i blod.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen