Røykte hasj og alt ble annerledes

Jeg røyka en 5g joint her om dagen og alt ble annerledes, dama dro. Mamma dro. Pappa tok selvmord. Søstera mi ble prostituert.

annet |
14 år |
offshore

  Rusinfo svarer:

Det kan høres ut som du har hatt en hasj psykose. Vi anbefaler deg å snakke med noen om dette, for eksempel helsesykepleier på skolen eller Helsestasjon for ungdom. Slike opplevelser kan oppleves veldig ubehagelig, så derfor er det lurt å få bearbeidet det med en fagperson.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen