Kan jeg ta PEth-prøver for å påvise bruk av narkotiske stoffer?

Kan jeg ta peth prøver for å påvise bruk av narkotiske stoffer. Har problemer med å avlegge urinprøver på fyrst???

mann/gutt |
53 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Det kan du dessverre ikke gjøre. PEth-prøver påviser kun bruk av alkohol.

Hvis du ikke allerede har gjort det, anbefaler vi at du snakker med legen din, eller de som har bedt om at du tester deg, om at du har vanskeligheter med å avlegge urinprøver når du er på Fürst.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen