Hvor lenge må man på pissings etter å ha blitt stoppet av politiet med hasj?

Hvor lenge må man på pissings etter å ha blitt stoppet av politiet med hasj?

velg fylke

  Rusinfo svarer:

Vi vet ikke om du har fått tilbud om ruskontrakt, som er vanligst å gi til de under 18. Hvis du har det er det mest vanlige er at ruskontrakter varer i 6 mnd, men for å være sikker må du sjekke datoene som skal stå i selve kontrakten.

Du kan lese mer om ruskontrakter i vår artikkel «Hva er en ruskontrakt?».

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen