Har tatt Paralgin Forte, kan det spores i urin?

hei har tatt 2 stk pforte fre lør son og mandag ekan de spores på fredag da jeg pisser hilsen [anonymisert]

mann/gutt |
54 år |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

Virkestoffet i Paralgin Forte, kodein, kan vanligvis spores i urinen i omtrent 2-4 dager etter bruk. Sånn sett vil vi si at du har en forholdsvis god sjanse for negativt prøvesvar. Men, det kan forekomme ganske store individuelle variasjoner, så vi kan dessverre ikke gi noen garantier.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen