HAP appen deres virker ikke.. hadde virkelig hatt behov for den nå. Når blir den fikset?

HAP appen deres virker ikke.. hadde virkelig hatt behov for den nå. Når blir den fikset?

kvinne/jente |
29 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Vi skjønner veldig godt at det er problematisk for mange at HAP-appen ikke virker på iOS-plattformer, og vi beklager så mye. Feilen som har inntruffet er såpass stor at det vil ta litt tid før appen er klar igjen. Vi er blant annet avhengige av andre firmaer for å komme i mål med dette, men vi er i forhandlinger og arbeider så fort vi kan.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen