Finnes det selvhjelpsgruppe for å slutte å drikke?

Hei. Jeg har drukket 1-2 øl på kveldstid veldig ofte i over 5 år. Ønsker nå å slutte. Er det noen grupper her inne eller andre steder der man kan snakke med folk i lignende situasjon?

kvinne/jente |
38 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Så bra at du gjør noe aktivt for å endre en situasjon du ikke lenger vil være i – godt jobba!

Det finnes en rekke selvhjelpsgrupper i Norge, du finner en oversikt over flere av dem på siden Selvhjelp Norge. De skriver på siden sin at det er mulig å kontakte distriktskontoret direkte, så vi antar at du kan få veiledning der med tanke på hvilken gruppe som kan være aktuell for deg.

Det finnes også et nettbasert selvhjelpsprogram dersom du foretrekker det, du finner det her på siden Easychange.

Lykke til!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen