Jeg er 11 år og har bare lyst til å dø

Jeg er 11 år og har bare lyst til å dø. Men jeg er redd for at jeg skal få vondt. Mitt største ønske er å bare dø en natt når jeg sover, men dethar jeg dessverre ikke gjort enda. Jeg har VIRKELIG lyst til å finne en smertefri enkel og rask måte å dø på! Hvis noen har noen tips, pliis svar!

kvinne/jente |
11 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Det er veldig trist å høre at du har det så vanskelig! Vi gir ikke tips til hvordan du kan ta livet ditt, og vi håper ikke du gjør det selv om alt føles håpløst nå. Fortell en person du stoler på hvordan du har det, eller ring/chat Kors på halsen. Hvis noen vet hvordan du har det kan de hjelpe deg videre, og finne ut hva du kan gjøre for å få det bedre.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.