Er det mulig å ruse seg på Lamictal?

Er det mulig å ruse seg på lamictal i så fall hvor mange gram?

kvinne/jente |
22 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Vi er ikke kjent med at lamotrigin/Lamictal har noe rusgivende potensiale, i hvert fall ikke i noen betydelig grad. Men, om du sjekker Felleskatalogens omtale, vil du bl.a. kunne lese om mulige bivirkninger av medisinen. Sannsynligheten for å oppleve noen av disse bivirkningene øker som regel i tråd med størrelsen på dosen.

For øvrig, dersom du har epilepsi, vil vi oppfordre deg til å være forsiktig med misbruk av medisin (eller bruk av rusmidler generelt).

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen