Er det mulig å ruse seg på Lamictal?

Er det mulig å ruse seg på lamictal i så fall hvor mange gram?

kvinne/jente |
22 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Vi er ikke kjent med at lamotrigin/Lamictal har noe rusgivende potensiale, i hvert fall ikke i noen betydelig grad. Men, om du sjekker Felleskatalogens omtale, vil du bl.a. kunne lese om mulige bivirkninger av medisinen. Sannsynligheten for å oppleve noen av disse bivirkningene øker som regel i tråd med størrelsen på dosen.

For øvrig, dersom du har epilepsi, vil vi oppfordre deg til å være forsiktig med misbruk av medisin (eller bruk av rusmidler generelt).

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.