Brukt heroin i 5 dager, ca 5 gram tilsammen. Hvor lenge sitter det i urinen?

Brukt heroin i 5 dager, ca 5 gram tilsammen. Hvor lenge sitter det i urinen?

kvinne/jente |
49 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Heroin kan vanligvis spores i urinen i omtrent 1/2 døgn. Gateheroin vil også kunne gi utslag på morfin og kodein, som vanligvis kan spores i urinen i 2-4 døgn.

Hvor mye og hvor lenge du har brukt stoffet har betydning. Men vi har ikke noe nærmere informasjon om hvor lenge akkurat ditt forbruk vil slå ut på en urinprøve, da det også er individuelle forskjeller.

Du kan lese mer i artikkelen vår om «Opioider i blodprøver og urinprøver».

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen