Armen og hånda ble kjempevarm etter amfetamininjeksjon

Armen og hånda ble kjenpe varm etter injeksjon (amfetamin) det var ikke sånn at varmen spredte seg ut i hele kroppen og føltes ikke det samme men den varmen endte opp i hånda på den armen jeg injiserte i, det er ikke mange jeg har snakket med om dette som har opplevd det eller kan si noe om dette men en fortalte noe om lyst blod. Fortsatt så lurer jeg på hva skyldes at dette skjedde, hva er lyst blod og hvordan kan jeg finne ut mer om dette

mann/gutt |
33 år |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

Her anbefaler vi at du oppsøker helsepersonell for en sjekk og en vurdering. Det er bedre om de kan prøve å gi noen sikre svar, heller enn at vi skal gjette og spekulere. Dette kan f.eks. være legevakt, eller du kan prøve å ringe Giftinformasjonen 22 59 13 00. «Lyst blod» er dessverre ikke et begrep vi er kjent med.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.