Trenger å bli hørt på som en voksen

Hallo jeg ser på nett siden deres at dere vil ha spørsmål fra unge VOKSENDE..om jeg trekker bort alle fengsels år så er jeg ikke mere en 36år slik føles det.var inne til soning nå i sommer å yngre rus misbrukere syntes jeg var så gammel? Ja er mulig det til å ikke se være ut! Bare tenner som viser hva jeg bedriver. Er i Lar nå for 3 gang å det fungerer ikke!! Men det jeg vil frem til er at vi som er 40i et slikt liv har mye erfaring men gått glipp av et normalt voksenliv vet jeg ikke hva er! Kan dere ikke ta folk som meg som unge voksende vi er faktisk ikke slik voksen som andre?Med regninger,møter,ting man ikke klarer å følge opp! O.s.v. Må bare si jeg føler meg ikke mye voksen å oppfører meg som blending av en akademiker,inkrver, å narkoman. Mange sytes jeg er så full av autoritet å alle spør som om jeg er en som vet alt. Ja er nok lit av de som må,se sjakk. Spiller,leser bøker
,ser ikke tv. Føleriet hører til blant intelekten men ikke noen som hører på hva en rus bruker sier! De sier jeg velger selv men jeg var 9år å kunne ikke ta fornuftige valg.rusta meg hele livet å emner vel ikke å slutte. Men trenger å bli HØRT PÅ SOM EN VOKSEN! Så sliten,så utrolig sliten lar er ikke hjelp! Det kan jeg bekrefte! Lager en skjult dokumentar som aldri blir vist? Den avslører mye om lar å hjelpe fronten. Å skulle kommet til dere for bobler over med veldig mye fornuftig i rus feltet! God venn som mange var av Sverre eika.kjenner han fra gammelt å til hva å hvem han ble! Vi trenger bare minsker som han! Vi trenger aksept å forståelse !vi trenger at slikke som Sverre ! Han la inn en løs snus titta ikke på hvilken menneske han hadde foran seg boxsen frem uten betenkeligheter bre ta! Han så dag han så alle! HAN BRØY SEIG IKKE OM FOLK VAR MØKKETE Å EKLE SOM MANGE VIL SI ,dette var første jeg la merke til.bare ta å han tok en efter på ikke red for at vi var giftige utskudd! Han ga så mye respekt i bare å dele med deg. Han så mennesket det er så trist å se at ikke mange tar opp arven! Takk til dr Aspelin og andre med store hjerner å hjerter ! Takk til dere å! Stå på vi trenger alt vi kan få av publisitet! Å folk må oss som mennesker ,barnet til noen. Noensinne bror ,lille bror! Å vi lever i et av verdens RIKESTE LAND, mye forkastelig politikk ! Å folk tror dette vil snu? Aldri mere en hva de tenker å ser i en alkis…det er nok det beste vi kan håpe…. Men vi må sloss mere vise oss mere i media! Stå frem snart 1å 1 i et tv program som heter no slikt. Håper neste generasjon av oss kan få det litt bedre…

mann/gutt |
42 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Vår spørsmål og svar-tjeneste er åpen for alle, i alle aldre! Det er kun vår podkast som fokuserer på unge og unge voksne.

Utover det, er det egentlig litt uklart for oss hva du spør om, eller hva vi kan hjelpe deg med – men vi takker uansett for et fint innspill. Om du har flere spørsmål i fremtiden, er du altså velkommen til å sende oss dette.

For øvrig er vi helt enig med deg om at alle mennesker, uansett hvilken situasjon man er i, fortjener å bli møtt på en god måte og med respekt.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.