Jeg kommer ikke inn på den appen som dere har

Hei, jeg kommer ikke inn på den appen som dere har, trenge den for helgen, kan dere fikse

mann/gutt |
18 år |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

Dessverre har vi et problem med HAP-appen på IOS. Det har vist seg at problemet var mer omfattende enn vi først trodde, og vi kan per dags dato ikke si nøyaktig når den vil være oppe og gå igjen. Vi håper selvsagt på å få løst dette så raskt som mulig. Beklager!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen