Er egentlig amfetamin farlig?

Er egentlig amfetamin farlig,brukt som det er foreskrevet av psykiater.og brukte ikke nesten alle smart drug ‘metylfenidat omtrent til high scool i statene,og så kuttet man som regel ut.du blir skjelden avhengig av amfetamintyper i tallforståelse eller kapsler,det er mer hvis man investerer det for da får man nesten all virkning med en gang og så blir man påtent altså det er som å skru på er du på eller av knappen,men i mindre form er amfetamin farlig.tenk på leger og andre som jobber 2-3skift,hvis de eter 60-80metylfenidat,så vil okke de oppleve annet en at de våkner normalt/behagelig og ,f.eks jobbe i 3 døgn så finner man dosen for å føle seg opplagt ingen med en bra jobb vil ha i seg feil dose og drive seg ut derfor er 3d og noen dager hvile .amf er blitt sett som i Amerika som et ikkefarlig stoff,men de har collegeculturen og nba wrestlling bl.a som de må ha adderall lovlig

mann/gutt |
48 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Takk for langt og utfyllende innlegg, men vi kan ikke helt se at du stiller noe spørsmål her. Hvis det gjelder hvor farlig de ulike rusmidlene er som f.eks amfetamin, metylfenidat o.l vil skadene som oppstår gjerne avhenge av; mengden som brukes, styrke, hyppighet, over hvor lang tid det brukes og sårbarhet for ulike bivirkninger som kan oppstå. Hvis det foreskrives og reguleres av lege eller psykiater vil gjerne mulige bivirknigner oppdages og behandles.

Du kan lese mer om amfetfamin og metylfenidat, virkning og bivirkninger i vedlagte lenke.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.