Er cannabis farlig?

ER CANNABIS FARLIG? FORDI SNOOP DOG SIER AT DET ER SUNT OG BRA FOR KROPPEN OG REDUSERER STRESS

mann/gutt |
17 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Cannabis har både virkninger og mulige bivirkninger. Litt enkelt sagt kan det altså gi deg noen virkninger du har lyst på og noen du ikke har lyst på. Hvor høy risiko du har for å få virkninger du ikke har lyst på kommer an på hvordan du bruker cannabis og hvilke sårbarheter akkurat du har.

Du kan lese mer om hvordan cannabis virker på våre faktasider.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen