Ekstremt hodeverk etter et glass vin?

Jeg drakk veldig mye før, holdt meg fra 4 september til 11 desember. Hadde ett veldig stort panikk/angst anfall 23 desember. Verket veldig i nakke, hode og kropp etterpå. Våknet opp 24 desember okei i hode. Vi spiste og tok ett glass rødvin hver til maten bare. Jeg satt med det glasset fra 5 tia til 8. bare etter 3-5 spis så kom det mest ekstreme hodeverke å hatt vondt siden. Er dette noe med alkoholen å gjøre da jeg drakk mye før. Eller kan det bare vær angsten som er årsaken til dette? Vil bare vite om jeg kan legge fra meg den tanken om at det er alkoholen som gjør skade på hode eller angst. Om dette hva til å forstå

kvinne/jente |
26 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Konkret hva som har skjedd med deg, og hva som er grunnen til at du fremdeles har hodepine, er dessverre vanskelig for oss å si veldig sikkert. Helst bør du ta dette opp med legen din eller annet helsepersonell, som kan undersøke deg og gi en kvalifisert vurdering.

Men, hva vi kan si, er at hodepinen neppe skyldes at du drakk et glass vin, selv om du har drukket mye tidligere. Alkohol kan riktignok gi en viss grad av hodepine i en viss tid etter bruk, men det er ikke typisk at en liten mengde alkohol kan gi såpass kraftig og langvarig hodepine. Derfor tenker vi altså at hodepinen sannsynligvis har en annen årsak enn dette.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.