Angst

Panikkangst sosial angst er i dag ett fengsel

mann/gutt |
52 år |
møre og romsdal

  Rusinfo svarer:

Vi skjønner ikke helt hva du lurer på her, men hvis du har spørsmål om angst og/eller panikkangst anbefaler vi deg å snakke med lege. Hvis du ikke har noen lege du føler at du vil snakke med kan du kanskje begynne med å ta en prat med mental helse?

Om du har spørsmål  om bruk av rusmidler er du velkommen til å kontakte oss igjen.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen