Venninna mi tror hun har blitt ruset på fest og klager på smerter i hele kroppen?

Venninna mi tror hun har blitt ruset på fest og klager på smerter i hele kroppen?

kvinne/jente |
15 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Hvis venninnen din mistenker at hun har fått i seg et rusmiddel uten å vite om det, og/eller hvis hun opplever fysiske plager, anbefaler vi at hun sjekker opp dette med helsepersonell. Dette kan f.eks. være legevakt eller en helsestasjon for ungdom. Det er viktig å gjøre dette så raskt som mulig, slik at de kan ta en urinprøve av henne – mange rusmidler har ganske kort påvisningstid i urin.

Du kan lese mer om neddoping i denne artikkelen fra NHI. Du (eller evt. venninnen din) er også velkommen til å kontakte oss på chat eller telefon for en nærmere prat.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.