Hvordan påvirker amfetamin nervesystemet?

hvordan påvirker amfetamin nervesystemet

annet |
15 år |
offshore

  Rusinfo svarer:

Dette høres ut som en skoleoppgave. Vi kan dessverre ikke gjøre oppgaven for deg, men vi kan tipse deg om hvor du kan lese for å finne svar.

I vår brosjyre om amfetamin finner du mye info om hvordan amfetamin virker på kroppen.

I vår artikkel Hvordan påvirker rusmidler hormonsystemet og nervesystemet kan du lese mer om dette generelt.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen