Hva slags former av rusmidler finnes, for eks. piller og pulver?

hei, jeg lurte på hva slags former av rusmidler som finnes, for eks. piller og pulver

kvinne/jente |
14 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Det finnes en hel rekke ulike rusmidler. Den enkleste måte å få oversikt over det på, er å se på narkotikalisten. Her finner du alle stoffer som er illegale/ulovlige. I tillegg kommer f.eks. rusmiddelet alkohol, som er lovlig.

Rusmidler kommer i ulike varianter. Noen rusmidler kan være piller, eksempler på dette er Ecstasy og beroligende legemidler. Noen stoffer er vanligvis pulver, eksempler på dette er amfetamin og heroin. Andre stoffer igjen kommer fra planter/og tørkede planter, eksempel på det er cannabis.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

Vi har tekniske problemer med spørsmålstjenesten. Spørsmål sendt inn etter 29.04 kan ha blitt borte, og vi ber deg sende inn på nytt. Vi beklager ulempen, og jobber med å rette feilen snarest. 

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen!