Hva skjer når man tar Ritalin og sopp på samme dag?

Hvis man tar Ritalin i en uke. også stopper en dag for å ta flein, kommer det til å gi en negativ virkning? Hva skjer når man tar Ritalin og sopp på samme dag? (Har ikke adhd)

kvinne/jente |
20 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Dersom du tar Ritalin i en uke, og så stopper en dag og tar flein, kan vi ikke se noen grunn til at dette skal øke risikoen på noen som helst måte.

Om du tar Ritalin og flein på samme dag, er heller ikke dette en kombinasjon som anses som spesielt farlig. Men det blir også et spørsmål om hvor mye Ritalin du tar. Dersom du tar større mengder Ritalin enn en vanlig terapeutisk dose, øker sjansen for at du føler deg stresset og/eller rastløs. Og hvis du føler deg stresset/rastløs, er ikke det nødvendigvis det beste utgangspunktet for å gå inn i en fleinsopprus. Da bør du helst være mest mulig avslappet og i et godt humør i utgangspunktet.

For øvrig, dersom du har lite eller ingen erfaring med fleinsopp fra før av, men likevel har bestemt deg for å prøve dette, anbefaler vi at du gjør deg kjent med noen viktige forholdsregler. Dette kan bidra til en mest mulig trygg og positiv opplevelse.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.