Hva gjør kokain med kropp og helse?

Hei. jeg lurer på hva kokain egt gjør med kropp å helse under lang tid. å hva som skjer med kroppen etter at man har tatt det?

annet |
15 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Kokain er et sentralstimulerende rusmiddel som først og fremst gir økt energi og selvtillit Bruk over lang tid kan gi sterke psykiske bivirkninger som for eksempel paranoia og angst. Du kan lese mer om virkning og bivirkninger ved bruk av kokain på lang og kort sikt på vedlagte lenke.

Hvis du ikke finner svar på spørsmålene dine når du har lest vår informasjon, må du gjerne ta kontakt med oss igjen.  Det samme gjelder hvis du har blitt avhengig av, eller har ett problematisk forhold til kokain.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.