Gir Fleinsopp virkning allerede 3 dager etter man har prøvd det?

Hei, lurer på om fleinsopp gir virkning allerede 3 dager etter man har prøvd det. Har hørt fra noen at man må vente minst en uke for at man skal oppleve samme rus.

mann/gutt |
19 år |
velg fylke

  Rusinfo svarer:

Ved hyppig bruk er det vanlig å oppleve dårligere effekt, spesielt om man tar det flere dager på rad. Det kan ta rundt en uke før dette går over hvis man først har opparbeidet seg en slik toleranse.  I tillegg kan bruk av sopp være svært psykisk krevende, og det er vanlig å trenge mer enn 3 dager for å hente seg inn igjen. Hvordan du har det fysisk og psykisk spiller tross alt stor rolle med tanke på hvilken rusopplevelse du får.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.