Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Jeg mener min siste samboer dopet oss ned, men ble ikke trodd av legen

Hei! Har nettopp lest en historie som minner om min. Min siste samboer var en psykopat. Er blitt klar over det nå flere år etter bruddet. Rett etter bruddet var jeg sikker på at han tilførte meg og mitt barn noe som gjorde at vi endret oss veldig, søvnproblemer, stor vektnedgang. Lite matlyst og økt sex lyst. Noe som for meg var svært uvanlig. Jeg ble paranoid. Tok dette opp med legen, min mistanke om at vi ufrivillig ble dopet ned. Han var sjalu på Mitt barn og at hen var flinkere på skolen enn hans egne barn. Legen tok meg ikke på alvor og mente jeg var psykisk syk. Men jeg er 100% sikker at vi fikk i oss noe. Hele episoden ble til at jeg var psykisk syk og ingen hadde tiltro til min historie. Og det var fortvilende ikke å bli trodd og bli behandlet som en » tulling».

kvinne/jente |
57 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Det du beskriver virker som en usunn relasjon, så det er nok positivt at det ble et brudd med ham. Selv om vi er litt usikre på hva du lurer på, vil vi gjerne gi litt info rundt dine tanker om ufrivillig neddoping.

Du skriver at du mistenker dette etter at du og ditt barn har opplevd uvanlige endringer etter bruddet, som redusert matlyst, vektnedgang og søvnproblemer. I tillegg opplevde du også økt sexlyst. Dette er bieffekter som ofte kommer i forbindelse med bruk av sentralstimulerende rusmidler som f.eks. amfetamin. Dessverre er det ikke lett å konkludere ut fra informasjonen vi har. Det kan ikke utelukkes at dere har fått i dere et stimulerende stoff, men vi kan heller ikke si dette sikkert.

Det er fortvilende å ikke bli trodd av legen under slike forhold. Vi vet ikke hvor mye tid det gikk fra du opplevde dette til du kontaktet legen, men dessverre vil det være snakk om få dager før slike stoffer ikke lenger kan spores i urin- eller blodprøver. Uansett bør en lege i slike tilfeller ha forståelse for pasientens uro og mistanker. Vi håper dere ikke opplever plager i etterkant av denne vonde opplevelsen, og at dere begge har det bedre nå.

Om du ønsker å snakke mer om dette med oss, må du gjerne ta kontakt på telefon eller chat i våre åpningstider (hverdager 11-18).

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.