Cannabis og nervesystemet

Hvordan påvirker cannabis nervesystemet og er dette et sentralstimulerende eller bedøvende rusmiddel?

kvinne/jente |
14 år |
trøndelag

  Rusinfo svarer:

Cannabis påvirker nervesystemet ved at  hjernens signalstoffer reagerer på stoffer i cannabis og dette påvirker  kommunikasjon mellom systemer i hjernen, og mellom hjernen og kroppen.

Hvis du har lyst kan du ta en titt på Skolestudios filmer «Nerver og hormoner»  eller filmen til Nasjonal Digital Læringsarena «Hormonsystem og nervesystem».

Cannabis virker dempende og svakt hallusinogent. Du kan lese mer om dette på siden «Fakta om cannabis».

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen