Blir man borte på 1 Stilnoct?

Blir man borte på 1 stilnock

kvinne/jente |
19 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Hvis du ikke er vant med å bruke Stilnoct fra før, vil du sannsynligvis bli sløv/trøtt av én tablett, ja. Kanskje du til og med sovner. Men hvor sensitiv man er for denne typen medisiner, vil kunne variere fra person til person.

Hvis dette er en medisin du får fra legen, og du er usikker på hvordan du best skal bruke den, anbefaler vi at du tar opp dette med legen direkte.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen