Kommer fleinsopp opp på urinprøver når jeg testes?

Hei jeg lurte på om fleinsopp kommer opp på urinprøver når jeg testes. Og hvor lenge kan psylicon spores i urinen. (gjerne gi et eksakt antall dager)

mann/gutt |
17 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Det er i prinsippet mulig å teste for psilocybin med urinprøver (eller mer presist avfallsstoffet psilocin), men dette inngår ikke som en del av standard rusprøver. Det betyr at det må bestilles en test som spesifikt skal lete etter psilocin, dersom bruk av fleinsopp skal kunne avdekkes. Dette gjøres forholdsvis sjelden. For øvrig er mulig påvisningstid av psilocin forholdsvis kort, normalt kun noen dager etter inntak. Det er ikke mulig å si helt nøyaktig hvor lenge det kan spores hos akkurat deg fordi påvisningstid påvirkes av mange faktorer som individuelle variasjoner, mengde inntatt, styrke på soppen osv.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.