Jeg har blitt sammen med en mann som har rusmisbruk

Hei

Jeg har blitt sammen med en man som har rusmisbruk. Omfanget og avhengigheten var mye større en jeg var medviten om. Dette påvirker meg veldig negativt og vet ikke riktig hvordan jeg skal forholde med til dette. Jeg vill hjelpe men vet ikke hvordan.

kvinne/jente |
37 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Du er ikke alene om å være i en slik situasjon, derfor har vi laget en egen side til folk som er bekymret for rusbruken til partneren sin. Der finner du blant annet informasjon om hva som kan hjelpe og hvem du kan snakke med.

Du skriver ikke så mye om situasjonen, så det er ikke så lett å komme med noen konkrete råd tilpasset deg og dere, men ta gjerne kontakt med oss på chat eller telefon om du vil snakke mer om dette. Du kan også ta kontakt med et pårørendetilbud, for eksempel NKS veiledningssenteret for pårørende eller Ivareta. De kan hjelpe deg med hvordan du kan forholde deg til situasjonen, støtte og veilede deg.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.