Hvor lenge må jeg være rusfri før jeg ikke har lyst på det lengre?

Hei, jeg har tatt kokain i 3 måneder nå sommer 2 ganger i uken. Nå har jeg sluttet med kokain og har ikke tatt det på 2 uker. Jeg føler at jeg er avhengig av stoffet og får lyst på å ta det av og til men jeg har kontroll over det. Men det jeg lurer på hvor lenge må jeg være rusfri til jeg ikke får lyst på det lenger

mann/gutt |
21 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Gratulerer med å ha vært to uker uten kokain! Det er veldig fint at du opplever å ha god kontroll på russuget. Hvor lenge det varer er veldig individuelt, så det er dessverre vanskelig for oss å si hvor lenge du vil ha det sånn. Den gode nyheten er at det blir lettere med tiden, så det vil ikke være like intenst helt frem til det går over. Du har også brukt kokain i relativt kort tid, noe som nå er til din fordel.

Du finner mer informasjon om å slutte med kokain her.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.