Har røyka en joint hver dag i to uker, hvor lang tid tar det før det ikke vil slå ut på ei urinprøve lenger?

Hei! Hvis jeg har røyka en joint hver dag i to uker, hvor lang tid tar det før det ikke vil slå ut på ei urinprøve lenger? Forstår at det er individuelt, men kan dere si ca tid?

kvinne/jente |
26 år |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

Du har helt rett i at dette er individuelt – i tillegg kommer det også an på hvor mye THC du faktisk har fått i deg, hvor raskt du skiller ut avfallsstoffer og lignende.

Men et generelt anslag, ut ifra tallene du oppgir, er at du vil kunne teste positivt i pluss/minus noen uker etter siste inntak.

Du kan lese mer på våre faktasider om cannabis i urin- og blodprøver.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen