Er det farlig å ta 180 mg Concerta?

Er det farlig å ta 180mg concerta?

annet |
18 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Hvor farlig dette er kommer an på flere ting, men særlig hvor vant du er med å bruke Concerta fra før av, samt din kroppsbygning, helsetilstand og dagsform på det aktuelle tidspunktet. Dersom du har opparbeidet deg en forholdsvis høy toleranse for Concerta over tid, er risikoen mindre enn om du ikke har det.

Hva vi uansett kan si, er at dette er en betydelig høyere dose enn anbefalt. Med store inntak øker også sannsynligheten for at du opplever ubehagelige bivirkninger. I noen tilfeller kan disse bivirkningene også være alvorlige. Vi vil derfor fraråde deg å innta dette.

Om du har inntatt store mengder Concerta og er akutt bekymret, kontakt Giftinformasjonen 22 59 13 00 for en vurdering og eventuell bistand.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen