Hvor lang tid tar det å gå fra 50 til 40 ng/ml på THC-test?

Hei!
Hvor lang tid tar det å gå fra 50 til 40 ngml på THC test?

mann/gutt |
39 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Vi antar at det du lurer på er hvor lang tid det tar å komme under cut-offverdien til en gitt test.

Alle analysemetoder har en nedre grense for hvor lav konsentrasjon av et rusmiddel som kan påvises. Det er dette som kalles cut-off-verdier, og både 4o og 50 ng/ml er vanlig å bruke. Bruker man to forskjellige tester med ulike cut-offverdier, risikerer man å få ulike svarresultater. Det du lurer på er kanskje hvor lang tid det tar før du kan være sikker på å teste negativt på en test med cut-offverdi på 40 dersom du allerede har fått negativt svar på en test med cut-offverdi på 50?

Dessverre er det ikke et enkelt svar på dette. Det vil variere fra person til person, og påvirkes blant annet også av hvor mye man har brukt, THC-innholdet, hvor ofte og hvor lenge man har brukt. I tillegg kan dette også svinge litt opp og ned, ettersom urin har en varierende konsentrasjon av naturlige årsaker. Men som regel er det sjeldent snakk om veldig lang tid som skiller de to nivåene.
Skriv gjerne inn spørsmålet på nytt dersom vi har misforstått hva du lurer på. Du kan også lese mer om ulike testmetoder og påvisningstid på våre sider. 

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.