Rekker jeg å bli rein?

Hei..er erfaren misbruker som går på subuxone og lyrica, rivotril ,stilnoct,,trenger å bli rein på det andre jeg har brukt i tide før jeg må i fengsel istedet for straffarbeid..jeg har brukt morfin og heroin om hverandre for å klare å jobbe så mye som jeg må.. har også brukt xanax, valium, elevanse 30 mg pr dag…hva tror dere?..vil jeg rekke å bli rein hvis jeg kutter ut snart, og får prøven utsatt 20 dager? mvh “en som datt ut på litt igjen” men reiser meg alltid igjen..

mann/gutt |
48 år |
trøndelag

  Rusinfo svarer:

På 20 dager rekker du å bli rein fra heroin, suboxone, Rivotril, Lyrica, Xanor(Xanax), morfin, Stilnoct og Elvanse.

Valium kan derimot påvises lengre. Påvisningstiden for Valium er 1-4 uker i urin. De fleste blir nok reine før det har gått 4 uker, men her er det store individuelle variasjoner i tillegg til at det kommer an på hvor mye og lenge du har brukt det.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.