Hvor lenge sitter Quetiapin Sandoz i urinen?

Hei! Jeg lurte på hvor lenge Quetiapin Sandoz ligger i urinen, eller altså hvor lang tid det tar før det ikke vil slå ut i en urinprøve. Jeg fikk en slik tablett for å klare å sove når jeg var på besøk her om dagen og visste ikke at dette var ett reseptbelagt legemiddel. Jeg skal begynne på urinprøver om noen uker siden jeg skal begynne på medisiner for min Adhd, derfor dette er greit å vite.

kvinne/jente |
20 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Det er ikke vanlig å teste for Quetiapin. Det inngår ikke i det vanlige ruspanelet, så hvis du skal testes for det må legen din be laboratoriet spesielt om det. Vi finner dessverre ingen laboratorier som opplyser om påvisningstid for dette legemiddelet, selv om flere av dem har det i sitt analyserepertoar. Vårt beste tips blir derfor å kontakte et laboratorium direkte for å spørre. Du kan for eksempel sjekke hos Fürst eller Oslo Universitetssykehus.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.