Er det OK å ta Tramadol depot og vanlig Tramadol, eller 1 mg Xanax, sammen?

Er det OK å ta 200 mg tramadol depot og vanlig tramadol 100 mg sammen?
Evt med 1 mg xanax?

mann/gutt |
20 år |
trøndelag

  Rusinfo svarer:

Vi er ikke helsepersonell, og kan derfor ikke uttale oss konkret om dosering og bruk av legemidler.

På Felleskatalogen kan du også gjøre en interaksjonsanalyse, og hvis du skriver inn Tramadol og Xanor, kommer det opp et forsiktighetsvarsel. Forsiktighetsvarselet betyr at du skal være forsiktig med å blande disse to legemidlene. Med andre ord bør man unngå å blande Tramadol og Xanax/Xanor med mindre du har fått det anbefalt fra legen.

Når det gjelder samtidig bruk av et depot- og korttidsvirkende produkt vil dette øke konsentrasjonen av virkestoffer i blodet.  På Giftinformasjonens nettsider om Tramadol, kan du lese om toksisiteten til Tramadol, altså hvor store doser som er faretruende for å få en alvorlig reaksjon. Denne grensa vil være lavere dersom du blander det med andre dempende legemidler, som Xanor/Xanax.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.