Går det greit å ha åpen koskenkorva stående i kjøleskap? Åpnet den igår. Å satt den i kjøleskap idag, har litt ijen.
Går det greit å ha åpen koskenkorva stående i kjøleskap? Åpnet den igår. Å satt den i kjøleskap idag, har litt ijen.
Det finnes flere ulike Koskenkorva-produkter, med litt ulike egenskaper. For eksempel ulik styrkegrad, med eller uten aroma (smakstilsetning), og så videre. Svaret vårt blir derfor litt generelt.
Men generelt har brennevin god holdbarhet, også etter at flasken er åpnet. Brennevin uten aromatilsetning kan ha nærmest uendelig holdbarhet, også i romtemperatur. Brennevin med aromatilsetning kan ha forholdsvis lang holdbarhet det også, men vil etter hvert kunne smake litt dårlig, særlig etter åpning. Her kan sikkert kjølig oppbevaring bidra til å forlenge holdbarheten noe.
Vi anbefaler at du sjekker etiketten på flasken – noen ganger står det beskrevet holdbarhet og anbefalt oppbevaring. Du kan også spørre en ansatt ved Vinmonopolet. Uansett kan du ta høyde for at flasken tåler å stå en stund i kjøleskapet etter åpning, uansett hvilken variant Koskenkorva vi snakker om.
Send inn spørsmål
Relatert innhold
Andre spørsmål