Jeg har en barndomsvenn jeg må hjelpe, med ønske fra han selv.

Hei,

Jeg har en barndomsvenn, jeg må hjelpe, med ønske fra han selv.

Går det Ann og få hjelp på en ryddig måte uten fare for at ham risikere noe, problemer og politi feks. Her er det ryddig og ressurs sterke forhold, som er slidd ut litt

mann/gutt |
30 år |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

Så fint at du ønsker å hjelpe vennen din.

Du skriver ikke så mye om situasjonen vennen din er i, men dersom han ønsker behandling skal han kunne få det ved å ta kontakt med fastlegen sin. Legen vil da kunne skrive en henvisning og sende den til spesialisthelsetjenesten. Vennen din vil så få svar på henvisningen i posten, og eventuelt få tilbud om en behandling som passer hans situasjon. Legen melder ikke ulovlig rusbruk til politiet.

Det legen derimot har meldeplikt om er hvis noen ikke oppfyller helsekravet til å ha førerkort, eller hvis det er mistanke om omsorgssvikt for barn. Vi kan selvfølgelig ikke vite om dette er relevant for din venn, men siden du spør om konsekvenser ved å søke hjelp nevner vi det likevel.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.