Jeg blir veldig kåt av kokain, er dette vanlig?

Hei jeg blir veldig kåt av kokain, er dette vanlig?
Kommer fortere når jeg er ruset på det

mann/gutt |
26 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Dette varierer ganske mye fra person til person. Det kan også variere fra gang til gang, hvordan man reagerer. Det gjelder ikke bare kåthet, men også flere andre reaksjoner på kokain. Noen blir bare stressa, noen synes det bare er deilig, noen synes det er bare er et kjedelig og tullete stoff. Noen opplever en blanding av dette.

Noen mennesker blir nok mer kåte, så det er slett ikke uvanlig hvis du blir det. Hvordan kokain slår inn på selve de seksuelle handlingene, er likevel litt variert. Noen kan oppleve at de presterer bedre, andre ikke. F. eks kan sentralstimulerende stoffer ofte trekke sammen blodårer i kroppen, slik at det kan bli vanskeligere å få ereksjon for noen menn (selv om man opplever kåthet).

Hvor raskt man kommer, varierer nok en del (ut fra mange faktorer). Skal man si noe helt generelt, vil nok mange hevede at det tar lengre tid å komme når man har tatt sentralstimulerende stoffer. Men her kan det være et poeng at kokainrusen, og dermed også effekten på sexakten, varer mye kortere enn f. eks amfetamin.

Mer informasjon om kokain på våre sider.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.