Kan man finne spor av narkotika i sædprøver?

vet man kan teste i urin og blodprøve om man går på narkotika, men kan dette også finnes ut i sædprøver. Da jeg skal inn og ta en sjekk er jeg redd de finner noe

mann/gutt |
20 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Som du påpeker er det vanlig å teste for bruk av narkotika via en rekke forskjellige analyser, som oftest via blod, urin, spytt eller hårprøver. Vi er ikke kjent med at man benytter sædprøver for å analysere/spore potensielt bruk av narkotika.

Er du usikker på hva denne testen skal benyttes til, vil nok det beste være å henvende deg direkte til den legen/laboratoriet som skal gjennomføre testen. Alternativt kan du ta kontakt med henvisende helsepersonell.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.