Vil narkotikahunder reagere på Ritalin?

Vil narkotikahunder reagere på Ritalin?
Jeg er gammel men har tenkt å reise utenlands og da er spørsmålet relevant

mann/gutt |
70 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Det er litt ulikt hvordan narkotikahunder er trent, og det er også forskjell på hvor dyktige de er. Hvis hunden er trent til det, kan den kunne lukte Ritalin, ja.

Dersom du bruker Ritalin, og har resept på dette, skal det ikke være noe problem. Be legen om dokumentasjon som trengs for å ta med legemidler til eget bruk på reise. Les mer om reglene på Legemiddelverket.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen