Er cannabis ulovlig?

Jeg hørte på podkast og hørte hva cannabis var er det ulovelig?

kvinne/jente |
10 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Det stemmer at cannabis er ulovlig i Norge. Cannabis står på narkotikalisten, og det er derfor forbudt å tilvirke, anskaffe, kjøpe, selge eller oppbevare i Norge. Unntaket er dersom du får et cannabisprodukt medisinsk, altså med resept fra legen.

Du kan lese mer i vår brosjyre om cannabis.

Å høre på en podcast om cannabis er derimot ikke ulovlig, om det var det du mente.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen