Skadelig å sniffe Oxycodone?

Jeg bruker 20 mg oxicodon 2/3 gr i døgnet. I dag klippet jeg opp pilla. Det er jo pulver. Jeg sniffet det. Synes effekten var mye bedre. Hvor skadelig er det?

kvinne/jente |
65 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Når det gjelder å sniffe oxycodone er det viktig å ta høyde for at du tåler mindre når du sniffer enn når du tar det oralt (ca. halvparten).

Når det gjelder det å sniffe i seg selv, kan det virke irriterende for slimhinnene, nesen kan oppfatte det som et giftig fremmedlegeme, og pulver kan skade de små hårene i nesen som kan bli ødelagt og fungere dårligere. I tillegg kan luktreseptorene i nesen bli skadet, slik at luktesansen blir dårligere, men vi er ikke kjent med at det er skadelig for lungene.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen